Paruošiama greitai ir be didelių pastangų. Po poros valandų marinavimosi gaunasi puikus garnyras.
Reikėjo:
- 300 g ridikėlių
- Po pluoštelį šviežių krapų ir petražolių
- 1 arbatinio šaukštelio cukraus
- 0,5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 šaukšto obuolių acto
- 2 šaukštų aliejaus(alyvuogių arba paprasto)
- 2 didesnių skiltelių česnako
Ridikėlius įpjaustyti "žvaigždute", bet ne iki galo, kad nesubyrėtų. Sudėti į uždaromą indą, ant jų berti smulkintus krapus, petražoles, česnakus. Likusius produktus atskiram indely sumaišyti ir supilti ant ridikėlių. Uždarius gerai pakratyti, kad viskas susimaišytu ir palikti pasimarinuoti porai valandų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą