Reikės:
- 0,5 kg kiaulienos sprandinės,
- 3 svogūno galvų,
- 0,5 vidutinės cukinijos /apie 300 gr/,
- 0,5 čili pipiro,
- 4-5 š. sojų padažo,
- 4-5 š. sauso balto vyno,
- pipirų, druskos,
- alyvuogių aliejaus kepimui.
Sprandinę
supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sudėti į įkaitinta keptuvę, pabarstyti
šiek tiek druska, pipirais ir kepti, kol gražiai apkeps, pagels. Tada sudėti
pusžiedžiais pjaustytus svogūnus. Kepti neilgai, tik kol praras kietumą. Tada
dėti riekelėm supjaustytas cukinijas ir smulkintą čili pipirą. Kepti 2-3
minutes. Galiausiai pilti sojų padažą ir vyną, patroškinti dar tiek pat laiko.
Galima
patiekti su patinkančiu garnyru. Mes šįkart valgėme su kuskusu.
Mama Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą