
Reikės:
- 3 didelių kiaušinių,
- 130 ml aliejaus,
- 120-150 g cukraus (pagal skonį),
- 400 g varškės,
- 4-5 obuoliai,
- citrinos žieveles,
- šaukštelis kepimo miltelių,
- nubrauktas šaukštelis nugesintos sodos,
- stiklinė miltų,
- truputis džiuvesėlių,
- cukraus pudros ir cinamono pabarstymui,
- rudojo cukraus (nebūtinai).

Kiaušinius
išplakti su cukrumi, supilti aliejų, sudėti varškę, citrinos žievelę, miltus,
kepimo miltelius ir truputyje acto nugesintą sodą. Pasiruošti obuolius, išimti
sėklas supjaustyti.
Kepimo
forma iškloti kepimo popieriumi, pabarstyti džiuvesėliais ir sudėlioti dali
obuolių, tuomet supilti tešlą ir ant viršaus sudėti likusius obuolius,
pabarstyti ruduoju cukrumi. Kepti 180 C temperatūroje apie 45 min. Kai pyragas
šiek tiek pravėsta pabarstyti cukraus pudra ir cinamonu.
Skanaus!
Mama
Jurgita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą