2014 m. gruodžio 12 d., penktadienis

Grietinėlėje su bulvėmis troškinta triušiena

  • Triušis- 1 vnt.,
  • Bulvės- 12 vnt.,
  • Karis- 3 a.š.,
  • Druska, pipirai,
  • Česnakas- 1galva,
  • Grietinėlė- 500ml.,
  • Krapai (džiovinti).


Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias minutes. Triušieną padruskiname, papipiriname, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname vis apversdami apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves, padruskiname jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos. Skanaus.


Mama Julija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą